jueves, 7 de noviembre de 2019


Invents Quotidians i el seu origen


Escombra: És un instrument de neteja casolà originalment utilitzat pels esclaus per netejar latrines públiques i els lavabos de les cases dels rics. Hi havien diferents tipus: per netejar i escombrar parets, per 3escombrar fulles, palla i fem, i per netejar els carrers.
L'inventor de l'escombra moederna és Shakers, a finals del segle XIX
Image result for escoba

Forquilla: Utensili de taula que consta d'un mànec i un cap de dents llargs a mode de clau, és utilitzat per punxar o sostenir troços de menjar.
Va aparèixer com a tal al 1077. Va arribar a Europa procedent de Contanstinoble a principis del segle XI per Teodora, filla de 'emperador bizancí Constantí X Ducas.
Image result for tenedor

Cotxe: Mitjà de transport de quatre rodes amb moltes etapes a l'història (vapor, petroli, i electricitat)
inventats per Nicolàs-Joseph Cugnot, Josep Bozek, i Robert Anderson, respectivament.


Image result for mazda rx7 tuning


Telefon Mòvil: Dispositiu electrònic que ens permet comunicar-nos, fer trucades, jugar a jocs, etc. Va ser inventat el 17 d'octubre de 1973 per Martin Cooper

Image result for movil

Llapis: Utensili que ens serveix per escriure i dibuixar, fet de fusta amb una punta de grafit. El va perfeccionar Nicolàs-Jacques Conté el 1795.
Image result for invento del lapiz















No hay comentarios:

Publicar un comentario

Sant jordi

Sant Jordi Hi havia una vegada una princesa que se'n va anar de compres. Va estar unes hores comprant, roba, menjar, de tot.  ...